top of page

Variabilization

Anker 1
Variabilization

Veel kleine en middelgrote ondernemingen overwegen om de Chinese markt te betreden. Voor hen is ons variabilization model dé oplossing om laagdrempelig en met lage risico’s te starten in China.
Binnen dit model maakt uw organisatie gebruik van alle bedrijfsprocessen, vergunningen en faciliteiten van MAiNS. Zo minimaliseert u alle vaste kosten en een groot gedeelte van de aanloopkosten. Deze methode stelt u in staat om uw zaken in China op te starten en pas na bewezen succes voort te zetten als zelfstandige entiteit.

De voordelen van dit variabilization model zijn evident:

 

  • Optimaal  gebruik van tijd en geld;

  • Een efficiënte en effectieve entree op de Chinese markt;

  • Maximalisatie van slagkracht, de mogelijkheid de activiteiten snel uit te breiden of in te krimpen, afhankelijk van de marktomstandigheden;

  • Lagere benodigde investeringen en een kortere terugverdientijd.

 

Kortom: het variabilization model helpt u om onmiddellijk de effectiviteit te verhogen, zorgt voor meer controle over uw financiële uitgaven, verlaagt de risico's en geeft een groter aanpassingsvermogen aan de conjunctuurcycli van China.


Wilt u meer weten over het MAiNS variabilization model en bespreken of deze werkwijze voor uw organisatie zou kunnen werken? Neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page