top of page

REFERENTIES

ViaEurope

In 2018 hebben wij iets om naar uit te kijken. Wij zijn namelijk erg blij om ViaEurope met open armen te mogen verwelkomen als onze nieuwe partner. Met de support van ViaEurope, kunnen we de lat hoger leggen voor de verbetering en efficiëntie in de bezorging proces. Hun expertise en technologie op het gebied van e-logistiek en douane-inklaringssystemen zullen MAiNS International helpen om Global e-commerce naar Europa veel eenvoudiger en probleemloos te maken. De kern van ViaEurope is IT, een snelgroeiende bedrijf en is op dit moment een belangrijke speler op Schiphol. Ze zijn volledig geïntegreerd met de Nederlandse gewoonten en gericht op goederen naar Europa. Hun platform is ontworpen om zowel kleine pakketten, grote pakketten en containers in de EU te leveren die voldoen aan alle noodzakelijke voorschriften.

WNF en Nijntje

De licentiehouders van de pluche dieren van WWF/WNF en Nijntje willen graag verkopen in China. MAiNS heeft het bedrijf meegenomen op een reis door China om zo een beter beeld te krijgen van de Chinese e-commerce markt. De komende maanden wordt er samen met geselecteerde partners gebouwd aan een online winkel op één van de grote platformen. Daarnaast is er gebouwd aan een netwerk van grote online retailers dit via direct sales de producten gaan verkopen aan de Chinese consument. Uiteindelijk met als doel om complete verkoop in China in eigen hand te houden. MAiNS vertegenwoordigd de licentiehouder en heeft een centrale rol binnen alle activiteiten.

HeltiQ

HeltiQ (onderdeel van Koninklijke Utermöhlen N.V.) is een toonaangevend merk voor wondjes, moederschapsverzorging en vrij verkrijgbare zorg voor minder ernstige huidkwalen voor consumenten die verlichting zoeken zonder een bezoek te brengen aan de huisarts. Bezuinigingen op zorgverzekeringen, een hogere eigen risico en de vergrijzing van de bevolking leiden tot een toename in vraag naar verkrijgbare medicijnen zonder recept. Jaarlijkse innovaties zorgen ervoor dat HeltiQ producten kan aanbieden voor alle fases van het leven. Dit omvat producten voor postnatale zorg, behandelingen voor brandwonden, waterpokken, waterwratten, hand en voet wratten, huid tags, EHBO crème, en crèmes voor littekens en diverse huidkwalen.

ByeBites

ByeBites (onderdeel van Koninklijke Utermölen N.V.) is een 100%* natuurlijke merk dat consumenten een effectieve reeks van producten aanbiedt voor het voorkomen en behandelen van insectbeten en steken. Het merk biedt producten aan voor preventieve en genezende oplossingen, en wordt verkocht in apotheken, drogisten en diverse andere winkels. De 100% natuurlijke samenstelling zorgt ervoor dat de hele ByeBites reeks geschikt is voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Doordat er steeds meer informatie beschikbaar is, alsmede het feit dat steeds meer mensen bewuster worden van hun opties, wordt de vraag naar 100% natuurlijke producten steeds groter.

 

* is van toepassing voor de gels en anti-jeuk producten

Onafhankelijk Advies

De Chinese (crossborder) e-commerce markt is een jungle waarin vooral papegaaien wonen. Er is een veelvoud aan platformen en e-tailers en het is moeilijk om je op de juiste manier te laten adviseren. Vooral als alle adviseurs je vertellen dat je op Tmall of JD.com een winkel moet openen. Van een afstand is het moeilijk in te schatten of dit een juiste keuze is en daarom kiezen bedrijven veelal voor de makkelijke weg en openen zij een dergelijke shop. Dit terwijl een winkel op bijv. Yihaodian interessanter kan zijn. Daarnaast biedt je eigen website veel meer voordelen en is veelal goedkoper. De terugverdientijd is wellicht langer, maar je kan dan wel je eigen verhaal vertellen en interactie creëren met jouw consument.

Please reload

bottom of page