top of page

E-COMMERCE

E-Commerce​

Zakendoen in China is vergelijkbaar met het staan op drijfzand: strategieën horen niet gebaseerd te zijn op gisteren en moeten snel kunnen worden aangepast aan morgen. MAiNS specialiseert in het bieden van een professionele end-to-end cross-border toegangsweg vanuit en naar China om uw bedrijf te ontwikkelen en/of managen.

 

De afgelopen 8 jaar heeft MAiNS meer dan 500 bedrijven bezocht waarmee een relatie wordt onderhouden. Ons Chinees netwerk maakt het mogelijk om u te helpen met het selecteren van de meest geschikte partner voor uw toegang vanuit en naar China. Ons startpunt zijn de logistieke- en inkoop aspecten, aansluitend zal MAiNS uw bedrijf ondersteunen met het scharen van kopers en verkopers, maar ook met het optimaliseren van uw bevoorradingsketen, hiermee wordt transparantie gecreëerd en kunnen de beste toepassingen worden geselecteerd en gehanteerd.

 

MAiNS brengt verantwoordelijke end-to-end cross-border e-commerce sourcing in werking, en exploiteert inkoop- en verkoopkanalen voor westerse producten en diensten aan Chinese B2B en B2C bedrijven. Terzelfdertijd helpen wij Chinese bedrijven om de Europese markt te betreden.

 

Het direct verbinden van merken, fabrikanten en dienstverleners met de eigenaren en kopers speelt een grote rol in de toekomst. Multicultureel begrip en communicatie is essentieel wanneer u zonder conflict in contact wilt komen met eigenaren en kopers, ondanks dat er veel transparantie is ontstaan in de markt. Een lokale vertegenwoordiger in China én in Nederland kan deze situatie solveren. MAiNS is voor producenten van westerse consument producten een vertrouwbare partner voor het ontwikkelen en structureren van het verloop naar de chaotische Chinese e-commerce markt. Wij helpen uw om grip te krijgen over deze markt op een gestructureerde en begeleidende manier.

Top experten in China zijn samengekomen en werken samen als één partner om voor u een gemakkelijke entree tot de Chinese E-Commerce markt te verzekeren.

bottom of page