top of page

Onze visie

Onze visie op zaken doen in China

Veel bedrijven wagen zich niet aan zakendoen in China, met Chinese bedrijven, ondanks de vele kansen en voordelen die deze groeimarkt hen biedt. De risico’s zouden te groot zijn: taalbarrières, cultuurverschillen, onduidelijkheden in bedrijfskundige processen en exportvergunningen, douanewetgeving en niet te vergeten alle negatieve verhalen die de ronde doen over mislukte projecten met malafide Chinese zakenpartners.

 

MAiNS International  biedt u de mogelijkheid om zaken te doen in China zonder onnodige risico’s.

 

MAiNS kent de Chinese markt als geen ander. Ons bedrijf, voluit MAiNS (Shanghai) Co., Ltd, heeft niet alleen twee kantoren in China, maar ook een breed netwerk van professionals die dagelijks zaken doen in en vanuit China. Samen stellen wij bedrijven, inclusief onze eigen organisatie, in staat om te profiteren van opkomende markten en faciliteren wij alle denkbare projecten ter plaatse.

 

MAiNS heeft alle vergunningen en faciliteiten om te kunnen importeren, exporteren, facturen te schrijven en de Chinese markt te ontwikkelen. Deze staan tot uw beschikking op verschillende manieren, van sourcing tot diverse manieren van business support en ook middels het variabilization model, dat u optimale flexibiliteit en efficiency biedt.

 

MAiNS levert maatwerk: oplossingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf, uw behoefte en uw product. Daarbij zetten wij onze kennis, ervaring, ons netwerk en vooral ook onze creativiteit in om samen successen te behalen. 

 

Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u verder kunnen helpen op de Chinese markt.

 

bottom of page