Ons team

Ons team 

 

Aan het hoofd van MAiNS International staan drie ervaren Nederlandse ondernemers met uitgebreide ervaring in handel, business development, onderhandelingen en operationeel management. Onze twee kantoren in China worden gerund door een Nederlandse manager, met lokale Chinese medewerkers. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en contacten gelegd met (lokale) professionals op gebied van inkoop, e-commerce en business development. Vanuit ons kantoor in Naarden ondersteunen wij het team in China met betrekking tot management ondersteuning, contract management en productontwikkeling.

 

Martijn van den Ouweelen 

Founder / Managing partner 

 

Martijn studeerde Sinologie en woonde en werkte lange tijd in China. Hij is een ervaren ondernemer en business developer, die excelleert in het vinden van – soms onconventionele,  maar altijd succesvolle – oplossingen en mogelijkheden. 

 

 

Guido van den Ouweelen 

Managing partner 

 

Guido is een ondernemer pur sang, met een specialisatie in procesmanagement. Zijn strategische inzichten en kennis van management,  proces- en back office management zijn van  grote waarde voor de klanten en partners van MAiNS International.

Martin van Grinsven

Managing partner 

 

Martin heeft zijn bedrijfskundige en financieel-economische achtergrond (Nyenrode, Universiteit Maastricht) gedurende de afgelopen 20 jaar, vanuit het ondernemerschap, uitgebreid met een schat aan kennis en ervaring in financial administration & control, e-commerce logistiek, postale distributie en business development.

 

 

Simon de Raadt 

General Manager China  

 

Simon leidt ons kantoor in China. Hij woont en werkt daar sinds 2011. Simon is uw contactpersoon voor alle projecten die betrekking hebben op China; zijn team kan u helpen bij uw (eerste) schreden op de Chinese markt. 

Helen Zhao 

Cross-Border E-Commerce Sales Manager

 

Helen werkt al sinds 2009 voor MAiNS, waar haar tien jaar ervaring in sourcing uitstekend van pas komt. Helen is een echte duizendpoot en een aanwinst voor ons bedrijf en onze klanten, te meer omdat zij een uitstekende onderhandelaar is met leveranciers. Als klant zult u graag met haar werken! 

 

 

Alex Xiao 

Cross-Border Logistics Sales Manager 

 

Alex versterkt ons team sinds 2013. Hij werkt vanuit het Chinese hart van de e-commerce, Shenzhen. Alex focust zich op business development in e-commerce en logistiek. Ook hij heeft ruime ervaring in sourcing; vanuit die achtergrond is hij 'de' man om lokaal ondersteuning te bieden bij uw en onze activiteiten in de regio Guangdong.

 

 

Tiffany Tan

Sourcing & Admin Support 

 

Tiffany werkt vanuit Shanghai als Admin Support. Naast dag dagelijkse taken verzorgt zij veel back-office actviteiten voor alle lopende projecten. Zelfs als je niet direct met haar te maken hebt maakt Tiffany vele dingen mogelijk voor onze klanten. 

 

 

Tim Wolbrink

Business Development Manager

 

Tim werkt bij ons sinds Augustus 2015. Met ervaring in Sales, Marketing en Business Development biedt hij een grote toegevoegde waarde voor onze cross border e-commerce activiteiten.

 

 

Rachel Ke

Business & Sales Support

 

In de zomer van 2015 is Rachel onderdeel van ons Shenzhen team geworden om Sales en Business Support te geven. Haar rol is support rondom om E-commerce import en export. Haar aanwezigheid in Guangdong provincie creert een snelle toegang tot diverse Chinese e-commerce spelers.

 

 

Paul Lim

Cross-Border E-Commerce Sales Manager

Paul is bij ons bedrijf gekomen in de zomer van 2016. Hij is werkzaam in Shenzhen en verantwoordelijk voor de Cross-Border E-Commerce activiteiten binnen MAiNS International en onze sourcing partner DMQ. Naast een netwerk van internationale merken en producten brengt hij een grote diversiteit aan Chineze B2C en B2B E-Commerce bedrijven. Met zijn diepe en brede ervaring in (Cross-Border) E-commerce in China is hij een waardevolle schakel tussen MAiNS en onze klanten.

Birgit Holla-Smit

Commercieel Manager

 

Na een tijdje gewoond te hebben in Europa, Afrika en het Midden-Oosten, ligt de nieuwe uitdaging van Birgit in Azië. Met de jarenlange ervaring in het bouwen van merken en producten, brengt Birgit veel nieuwe vaardigheden met haar mee voor het MAiNS team. De focus van Birgit zal voornamelijk liggen op het gebied van de communicatie van de buitenlandse klanten en het Chinese MAiNS team. Internationaal zaken doen komt altijd neer op goede communicatie, dit kan Birgit perfect voor u doen!

 

Ada Xu

Accountant

Een van de belangrijkste punten binnen elk bedrijf is de geldstroom. Als interne accountant van MAiNS, zet Ada zich hier volledig voor in. Door Ada lopen de administratieve processen nu veel stabieler en meer gecontroleerd. Dit is gunstig voor ons, maar ook voor onze klanten. Op deze manier kan de rest van het team zich volledig focussen en concentreren op het beter bedienen van onze klanten.

Elsie Mei

Brand Manager

Na sourcing, export en logistiek hebben we een nieuwe bedrijfstak aan onze portfolio toegevoegd, wetende dat we buitenlandse merken op de Chinese markt vertegenwoordigen. Elsie afkomstig uit china is een van onze professionele merkmanagers. Ze heeft 6 jaar gestudeerd en gewerkt in de VS. Ervaren met marketinguitdagingen en aantoonbare geschiedenis van werken in het hoge niveau van marketingontwikkeling. Elsie kan uw merk helpen gedijden op de Chinese markt. Haar internationale aanpak, begrip van de binnenlandse markt en meertalige vaardigheden zullen uw merk de meest adequate communicatie bieden in de zakelijke en inzichtelijke analyse van de markt.

Ruilin

Brand Manager

Ruilin heeft 4 jaar in Nederland gewoond en een kort avontuur gehad in Maleisië. Na dat ze zich realiseerde dat China de juiste plek is, heeft ze de mogelijkheid om buitenlandse merken toe te voegen aan de Chinese markt binnen MAINS International omarmd. Zij zal de leiding hebben over verschillende merken o.a. voor cosmetische en persoonlijke verzorging. Daarnaast zal zij vanuit ons kantoor in Shanghai betrokken zijn bij het aanbieden van backoffice-ondersteuning voor onze logistieke activiteiten in Oost-China.

Carmen Li

Cross-Border Logistics Sales Manager

Carmen Li is geen onbekende voor MAINS International. Na een ontmoeting in 2015 was het wachten op de beste tijd om haar als lid van het team te krijgen. Haar open en ambitieuze manier van denken heeft haar in staat gesteld om de B2C-logistiekmarkt tot in detail te verkennen en te begrijpen. Omdat Guangdong een belangrijk gebied is voor uitgaande Chinese logistiek, heeft ze gelijk haar plek in ons kantoor in Shenzhen.

Need Help?

Leave a message and we'll get back to you.

Our Services

FAQ

Founding member of DigiDutch

MAiNS INTERNATIONAL © 2018

Connect with us